Tarieven

Soort overtocht Tarief
Enkele overtocht € 5,50
Enkele overtocht kinderen tot 12 jaar € 2,75
Retour volwassenen € 8,50
Retour kinderen tot 12 jaar € 4,25
Rondje Pontje € 8,00
Fietsen Gratis
   

Rondje Pontje

LET OP!! opstapplek Numansdorp is bij Fort Buitensluis. 
Bovenaan de dijk rechts

Aanbieding: Vaar en fiets het rondje Numansdorp – Willemstad – Moerdijk – Strijensas. De overtochten met de pontjes kosten u slechts 8 euro en uw eigen fiets mag gratis mee!

U kunt contant betalen of pinnen! 

Eilandhoppen rondom het Haringvliet: dat kan met de Deltapontjes. Het Deltapontjes netwerk strekt zich uit over de hele regio Haringvliet. In totaal varen er dit jaar tien bootjes in dit gebied: negen  veerpontjes én de Waterbus.  De Waterbus vaart vanaf Rotterdam en Dordrecht naar het eiland Tiengemeten. De pontjes varen tussen de Hoeksche Waard, Voorne Putten en Goeree Overflakkee. De meeste pontjes varen tussen eind april en eind september, maar een aantal vaart het hele jaar door voor woon-werkverkeer. Met bijzondere schepen kunnen mensen overvaren met de wind in de haren en zo genieten van een belevenis om nooit meer te vergeten! Het grote water is voor velen heerlijk avontuurlijk; even een moment om te ontspannen. Doordat elke pont een eigen karakter heeft, krijgen mensen steeds weer een andere ervaring tijdens het varen. Ofwel: de Deltapontjes vervelen nooit.

Op alle verbindingen kan de fiets mee aan boord. Een fiets huren kan bij de jachthaven van Strijensas. Voor meer informatie www.ontdekstrijensas.nl. Door het fietsknooppuntensysteem is het makkelijk om een leuk rondje te fietsen over een of meerdere eilanden. Uitrusten kan bij een van de vele horecagelegenheden. Nu het mooier weer wordt, is het extra leuk om met de Deltapontjes te varen en eropuit te trekken. Zeker met kinderen, want ook zij zullen genieten van al het moois dat het gebied te bieden heeft. Niet voor niets worden de Deltapontjes ook wel de leukste pontjes rondom de Hoeksche Waard genoemd! www.deltapontjes.nl.